Ατρόμητος Πειραιώς

Ατρόμητος Πειραιά Νέα

Παρών club

Ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Συλλόγου μας Ατρόμητου Πειραιά με το σύστημα υγείας ΠαρονClub (www.paronclub.gr). Ο Ατρόμητος Πειραιά έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών – αθλητών του.

Ενημερώνουμε γονείς και κηδεμόνες ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17 μπορούν να επωφεληθούν με την κάρτα ιατρικής κάλυψης του συστήματος υγείας ΠαρονClub, που εξασφαλίσαμε. Με την συνεργασία αυτή προσφέρουμε στις οικογένειες των παιδιών – αθλητών μας, μια παροχή που πραγματικά αξίζει.

 

Βεβαίωση Άθλησης

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το ΠαρονClub, ενημερώνουμε ότι για την απαραίτητη Βεβαίωση Άθλησης που απαιτείται για την συμμετοχή αθλητών σε προπονήσεις/αγώνες, η Καρδιολογική εξέταση θα γίνει στο γήπεδο μας σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Επανδρωμένη Κινητή Μονάδα αποτελούμενη από Καρδιολόγο και Παθολόγο, θα βρεθεί στο γήπεδο μας, ώστε να περάσουν οι αθλητές μας ιατρικές - καρδιολογικές εξετάσεις που θα περιλαμβάνουν Καρδιολογικό Έλεγχο και Καρδιογράφημα. Ο γιατρός θα δώσει βεβαίωση Άθλησης (εάν δεν διαγνωστεί κάποιο πρόβλημα).

 

Σε περίπτωση που ο γιατρός διαπιστώσει ότι χρειάζονται περαιτέρω εξετάσεις για την υπογραφή της βεβαίωσης, παρέχετε ΔΩΡΕΑΝ Triplex Καρδιάς στο συνεργαζόμενο Διαγνωστικό Κέντρο Καρδιοανάλυσις.

 

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στις Καρδιολογικές εξετάσεις ώστε να πάρετε εγκαίρως τη βεβαίωση Άθλησης, στο Γραφείο Συλλόγου τηλ: 2104221079 ή στο 6972291073.

Όπως είναι γνωστό, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών σε προπονήσεις, εάν ΔΕΝ έχει προσκομιστεί ιατρική βεβαίωση Άθλησης (βλ. Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Ακαδημιών)

ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα συστήματος ΥΓΕΙΑΣ ΠαρονClub

Στους αθλητές που θα συμμετέχουν στον καρδιολογικό έλεγχο, Θα δοθεί ονομαστική κάρτα του συστήματος υγείας ΠαρονClub, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για 1 χρόνο που θα περιλαμβάνει μοναδικές ιατρικές παροχές όπως:

  • Ιατρικές επισκέψεις
  • Διαγνωστικές εξετάσεις
  • Προληπτικό έλεγχο (Check-Up)
  • Οδοντιατρική κάλυψη (ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμός)
  • Πελματογράφημα (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Οφθαλμολογική κάλυψη
  • και πολλές ακόμα παροχές …

Δίδονται εκτενείς πληροφορίες (φάκελος με ανάλυση των παροχών) με την ετήσια συνδρομή, από τους υπεύθυνους του ΠαρονClub.

 

Το ΠαρονClub συνεργάζεται με τις παιδικές Ιδιωτικές Κλινικές: ΙΑΣΩ, Μητέρα, Ευρωκλινική

και Ιδιωτικές Κλινικές Ενηλίκων (άνω των 14 ετών): ΙΑΣΩ, City Clinic, Ευρωκλινική, ΥΓΕΙΑ, Καρδιοαναλυσις, Μητέρα, Ευρωιατρική

 

Το ΠαρονClub διαθέτει 24ωρο συντονιστικό κέντρο, όπου οι κάτοχοι της κάρτας, μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες των καλύψεων και πως μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση της.

 

Τελευταία νέα

Ανακοινώσεις

kimboespresso.gr

United Security

Karamolegos Lifts Ανελκυστήρες

Technoklima

Caffe la mania

Beluga εστιατορίο

Paradolla Cafe-Bar