Ατρόμητος Πειραιώς

Ατρόμητος Πειραιά Νέα

epitropakis.jpg

Η παρουσία του στη μεσαία γραμμή του Ατρόμητου Πειραιά είναι σημαντική και θα τη χαρακτηρίζαμε ως κομβική αφού αποτελεί τον ενορχηστρωτή της αμυντικής και επιθετικής γραμμής, όντας ο εγκέφαλος και το πρόσωπο από το οποίο περνούν οι περισσότερες προσπάθειες της ομάδας μας. Ο λόγος για τον μέσο του συλλόγου, Κώστα Επιτροπάκη, ο οποίος παραχώρησε μίνι συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα μας και αναφέρθηκε σε πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα.

Ερωτηθείς εάν θεωρούσε μετά την ήττα από το Μοσχάτο, ότι ο Ατρόμητος Πειραιά θα αποτελούσε το βασικό φαβορί για τον τίτλο ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός δήλωσε:

"Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, προσωπικά. Αλλά το πρωτάθλημα κρίνεται πάντα από την διάρκεια και την σταθερότητα που έχει μια ομάδα. Όταν πατάς "κορυφή" το άγχος σε μια ομάδα αυξάνεται πάντα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του υπογραμμίζοντας:

"Η συνέχεια για εμάς είναι 2 ματς με ομάδες που παλεύουν να σωθούν, οπότε η κάθε ομάδα θα έχει το κίνητρο της. Αλλά αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, θεωρώ ότι θα καταφέρουμε μέχρι το τέλος. Αλλιώς οι κόποι μιας χρονιάς θα πάνε χαμένοι. Θα τα καταφέρουμε όμως πιστεύω".

Όσον αφορά τα στοιχεία που θα δώσουν στον Ατρόμητο το πρωτάθλημα και την επιστροφή του στην Γ' Εθνική, ο πρώην άσος του Μανδραϊκού είπε:

"Το κύριο στοιχείο που πρέπει να διατηρήσουμε σαν ομάδα, είναι ότι ποτέ δεν έχουμε παρατήσει κάποιο παιχνίδι, κι ας έχει ξεκινήσει στραβά και η πίστη που μας διακατέχει σαν ομάδα ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Στη ερώτηση για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να κόψει πρώτη το νήμα, ο Επιτροπάκης είπε: "Έχουμε ένα νεανικό σύνολο και αυτό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο λοιπόν δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε".

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου που δίνει το παρών σε κάθε ματς ο άσος του Ατρομήτου είπε: "Η παρουσία του κόσμου στον Ατρομητο Πειραιά, όπως και σε κάποιες άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις του Πειραιά, είναι αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες και ο λόγος που θα πρέπει να αγωνίζονται ψηλότερα. Γιατί στο κάτω κάτω αυτό είναι ένα από τα πράγματα που ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο. Όσο είναι δυνατόν γεμάτα γήπεδα".

Στην τελευταία ερώτηση, ο άσος της ομάδας μα απάντησε στην ερώτηση εάν θεωρεί ότι η πορεία του Ατρόμητου οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτει βαριά φανέλα σαν σωματείο υποστηρίζοντας: "Φυσικά παίζει ρόλο η βαριά φανέλα του Ατρομητου Πειραιά. Παίζει ρόλο και στον τρόπο που αισθάνονται και σκέφτονται οι αντίπαλες ομάδες όταν μας αντιμετωπίζουν, καθώς και στο πως αισθανόμαστε και εμείς οι ίδιοι παίζοντας σε μια ομάδα η οποία ξέρουμε ότι ανήκει ψηλότερα και εκεί οφείλει να πάει".

Τελευταία νέα

Ανακοινώσεις

kimboespresso.gr

United Security

Karamolegos Lifts Ανελκυστήρες

Technoklima

Caffe la mania

Beluga εστιατορίο

Paradolla Cafe-Bar