Ατρόμητος Πειραιώς

Ατρόμητος Πειραιά Νέα

29343230_1873606906017815_4944346186283745280_n.jpg

Δυο χρόνια παρουσίας ήταν αρκετά. Για να ακριβολογούμε, αρκούσαν ώστε ο στόχος της ομάδας να επιτευχθεί. Για τον Ατρόμητο Πειραιά, ο Γιώργος Μητρόπουλος αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου αφού πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που χάρη στην παρουσία του κατόρθωσε ο σύλλογος να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Ο ποδοσφαιριστής που γαλουχήθηκε στα Καμίνια κάνοντας σε πολλά παιχνίδια μαζί με τους συμπαίκτες του τον κόσμο του Πειραιά να υποκλιθεί στις ικανότητες του, τη νέα σεζόν δεν θα φοράει τη φανέλα με το σήμα του Ατρόμητου στο στήθος. Μετά από συνάντηση που έγινε αποφασίστηκε να αποχωρήσει από το σύλλογο που έδωσε και πήρε πολλά, αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Ο καπιτάνο μας δεν θα είναι εδώ σωματικά, αλλά, πάντα θα βρίσκεται στις καρδιές ματς γιατί μπόρεσε να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας κάνοντας κάθε Κυριακή ό,τι χρειάζονταν ώστε ο Ατρόμητος να κερδίζει. Τα 34 τέρματα τις δυο σεζόν που αγωνίστηκε στο σύλλογο (16 πέρυσι, 18 φέτος) αποδεικνύουν τη δεινότητα που έχει ως σκορερ παρότι η φυσική του θέση δεν είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Με ηγετικές ικανότητες, βοηθώντας τους συμπαίκτες του και έχοντας άψογη επαγγελματική συμπεριφορά, ο Γιώργος Μητρόπουλος, ήταν από τους ποδοσφαιριστές-υποδείγματα για το σύλλογο και οφείλουμε να του πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όσα προσέφερε στο καμάρι των Καμινίων.

Αρχηγέ ίσως οι δρόμοι μας συναντηθούν άμεσα.

Καλή τύχη!

Τελευταία νέα

Ανακοινώσεις

kimboespresso.gr

United Security

Karamolegos Lifts Ανελκυστήρες

Technoklima

Caffe la mania

Beluga εστιατορίο

Paradolla Cafe-Bar